Domov / Zprávy / Novinky z oboru / Jsou k dispozici různé povrchové úpravy pro vodovodní baterie z nerezové oceli?

Novinky z oboru

Jsou k dispozici různé povrchové úpravy pro vodovodní baterie z nerezové oceli?

K dispozici jsou různé povrchové úpravy nerezové baterie . Zatímco samotná nerezová ocel má výraznou stříbrnou barvu a povrchovou úpravu, výrobci často aplikují další povrchové úpravy na vodovodní baterie z nerezové oceli, aby zajistily odlišnou estetiku a odpovídaly různým designovým preferencím. Některé běžné povrchové úpravy pro vodovodní baterie z nerezové oceli zahrnují:
Kartáčovaná nerezová ocel: Této povrchové úpravy je dosaženo kartáčováním povrchu nerezové oceli drátěným kartáčem, čímž vzniká texturovaný, saténový vzhled. Je oblíbený pro svůj matný povrch a schopnost skrýt vodní skvrny a otisky prstů.
Leštěná nerezová ocel: Vodovodní baterie z leštěné nerezové oceli mají hladký, reflexní povrch, který vytváří vysoký lesk. Této povrchové úpravy je dosaženo leštěním nerezové oceli do vysokého lesku.
Saténová nerezová ocel: Saténová povrchová úprava je podobná kartáčované nerezové oceli, ale obvykle má mírně hladší a méně strukturovaný vzhled. Nabízí jemný lesk a je známá svou odolností proti poškrábání a vodním skvrnám.
Povrchové úpravy PVD (Physical Vapour Deposition): Povrchové úpravy PVD se vytvářejí pomocí specializovaného procesu, který zahrnuje odpařování různých kovových slitin a jejich nanášení na povrch nerezové oceli. Tento proces může produkovat širokou škálu povrchových úprav, včetně zlaté, bronzové, černé nebo dokonce vlastních barev. PVD povrchové úpravy jsou známé svou trvanlivostí a odolností proti zašpinění a poškrábání.
Povrchová úprava s práškovým nástřikem: Baterie z nerezové oceli mohou být také práškově lakovány různými barvami a texturami. Práškové lakování zahrnuje nanesení suchého prášku na povrch a jeho následné vytvrzení teplem, výsledkem je trvanlivý a vizuálně přitažlivý povrch.
Antik nebo patina: Tyto povrchové úpravy dodávají baterii z nerezové oceli zvětralý nebo starý vzhled. Vytvářejí vintage nebo rustikální vzhled a mohou zahrnovat techniky jako stresující, oxidační nebo chemické ošetření.
Zaručte vysokou kvalitu s naší odborností

Doporučené produkty